Op zaterdagochtend 5 december speelde de WDZ jeugd een onderling toernooi. In de leeftijdscategorieën O7, O8 en O9 speelden vier teams, Brazilië, Argentinië, Frankrijk en Italië. In de poule van de O10, O11 en O12 speelden Spanje, België, Nederland en Duitsland.
In de poulewedstrijden werd fanatiek gespeeld met volle overgave op het veld en hartstochtelijk meelevende en aanmoedigende coaches langs de kant.

 

 

In de poule van de jongsten eindigde Frankrijk op de eerste plaats, gevolgd door Italië, Brazilië en Argentinië. In de kleine finale trok Argentinië tegen Brazilië met 0-3 aan het langste einde. In de finale ging Frankrijk met 3-1 ten onder tegen Italië.

In de poule van de O10 t/m O12 werd Nederland winnaar en liet België, Duitsland en Spanje achter zich. In de finale verwees Spanje met 1-0 Duitsland naar de tweede plek. Blijft dus werk aan de winkel voor Jogi Löw. De kleine finale tussen Nederland en België eindigde gelijk, 3-3. Penalty’s moesten de winnaar aanwijzen. Maar ook die serie eindigde gelijk, toen maar de bronzen medaille voor beide teams.

Foto´s Huub Schepers/RK vv WDZ voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie