Steun de voedselbank juist nu is uw hulp extra hard nodig.

 

Corona zet onze wereld op zijn kop, maar werkt extra hard door naar mensen, gezinnen met kinderen, die (ongewild) afhankelijk zijn geworden van de Voedselbank om in elk geval in de basale levensbehoeften te kunnen voorzien. 

Wethouder Thijs Gulpen wil daarom de jaarlijkse ACTIE ONDERSTEUNING VOEDSELBANK dit jaar bijzonder aanbevelen: “Deze crisis vraagt ook veel van de vrijwilligers. Door de huidige omstandigheden is het moeilijker geworden om voedselpakketten te verstrekken aan hun klanten. Zij hebben uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u om te doneren, alle beetjes helpen.!”

De werkgroep én het parochiebestuur heeft er ondanks alles toch voor gekozen de actie door te laten gaan. U krijgt dit jaar volop de gelegenheid om in Simpelveld, Bocholtz én Ubachsberg uw door ons zeer gewaardeerde steentje bij te dragen.
• In Simpelveld staat er op VRIJDAG 11 en ZATERDAG 12 DECEMBER weer de bekende stand met producten in de PLUSMARKT. Hieruit kunt u een donatiekeuze maken.

Vanwege de Coronamaatregelen worden de producten NIET in de Plusmarkt ingezameld, maar kunt u tussen 09.00 uur en 17.00 uur de producten afgeven in het VOORMALIGE PAND VAN BLOKKER, dat tegenover de Plusmarkt ligt !!!!!
Daar kunnen we dan op een veilige manier uw producten verzamelen. 

Draag s.v.p. ook hier uw mondkapje !

voor meer informatie en vragen, neem dan rustig contact op: 06 2789 70 70  /  joopheuts@gmail.com

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

 

Geef een reactie