Schrijfwerkplaats in Bibliotheek Kerkrade,

 

 

11 december 2020, van 10:00 tot 12:00 | HuB.Kerkrade

Kosten: €2,50 leden, €5 niet-leden

 

 

Een miljoen Nederlanders schrijft. De één vertrouwt zijn levensverhaal toe aan het papier, de ander fantaseert een kinderverhaal bij elkaar, weer anderen hebben schrijven gewoon als hobby. Misschien ben jij daar wel één van en schrijf je om je gedachten op een rij te zetten, orde in de chaos te scheppen of je verzinsels op papier te zetten.

In de Schrijfwerkplaats in Bibliotheek Kerkrade in HuB.Kerkrade krijg je de kans om te schrijven, oefeningen te doen en met elkaar
over het schrijfproces te praten. Want wat is er leuker dan samen met andere schrijvers over handige schrijftechnieken, de ongewenste writersblock en
hilarische schrijfgewoonten te praten?

(Tekst)schrijver Sandra Israel biedt ‘Eerste Hulp’ bij al je schrijfvragen (EHBS). Daarnaast helpt ze je aan de hand van korte schrijfoefeningen, tips en heel veel schrijfinspiratie op weg bij de zinnen en hoofdstukken van je verhaal, blog of je boek.

 Sandra Israel schrijft, voor kinderen, volwassenen en voor opdrachtgevers. Ze schreef negen boekjes voor de serie ‘Borre’ met titels als ‘Het hondje zonder staartje’ en ‘De reus ziet sterretjes’. Een boek voor volwassenen ‘Dit ben ik! Ieder mens is een verhaal’ werd in oktober 2016 gepresenteerd; een boek met verhalen over mensen (16 interviews) die iets negatiefs meemaakten in hun leven en dat omturnden naar iets positiefs. Een jaar later volgde er een kinderyogaboek met de titel ‘Ik ben ik en jij bent jij’, waarvoor ze de verhalen schreef.

Zie ook: www.santekst.nl

Foto album van Sandra Israel

Geef een reactie