De coronacrisis is voor iedereen zwaar. Maar we kunnen veel voor elkaar doen. Een kort bezoekje aan de deur, boodschappen voor elkaar doen, een dagelijks telefoontje of een kaartje in de brievenbus. Luisteren, helpen en begrip tonen, gewoon een beetje aandacht voor elkaar. Zo blijven we elkaar vasthouden ook al is dat op afstand.

Lieve kinderen van gemeente Simpelveld,
Jullie hebben de afgelopen weken prachtige tekeningen naar mij toegestuurd voor Sinterklaas. Iedere keer als ik in de brievenbus keek, kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Het is zo leuk om in deze tijden post te krijgen. Daarom doe ik nu een oproep aan jullie allemaal: maak een ander blij met kerst. Je buurvrouw, je opa, of gewoon iemand uit de straat die je een glimlach cadeau wilt doen. Stop een mooie tekening in de brievenbus!Groetjes van de burgemeester van Simpelveld

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie