VV Schaesberg heeft nieuwe Bestuursleden gekozen.

Vrijdag 29 januari , heeft VV Schaesberg de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsgevonden. Vanwege de coronamaatregelen was het onmogelijk om een traditionele bijeenkomst te organiseren. Als alternatief werd voor de eerste keer in de clubgeschiedenis gekozen voor een digitale variant. Een kleine veertigtal leden sloten aan en volgden vol spanning de toelichtingen van het bestuur op de ontwikkelingen binnen de vereniging.

Een van de agendapunten was het aftreden van een tweetal zittende dagelijkse bestuursleden nl; Rob Boymans en Nico Heuvelmans en het verkiesbaar stellen van twee nieuwe dagelijkse bestuursleden, te weten; Maurice Jongen en Ralph Schaepkens. Met een ruime meerderheid in stemmen besloot de ALV om deze twee laatstgenoemden toe te laten treden tot het Dagelijkse Bestuur.

Deze digitale vorm vergde een gedegen voorbereiding van onze kant maar is goed bevallen. Dit schept vertrouwen voor een mogelijke herhaling van dit soort bijeenkomsten. Maar diep in ons hart hopen we stiekem dat de volgende ALV gewoon weer in onze vertrouwde kantine plaatsvindt. Zodat we onder het genot van een drankje en hapje weer kunnen napraten over alles wat verteld is.

Als laatste wil vv Schaesberg Nico en Rob bedanken voor hun tomeloze inzet en enthousiasme die zij tijdens hun bestuurstijd hebben getoond om samen de vereniging (nog) beter te maken. Daarnaast VV Schaesberg wens Ralph en Maurice veel succes en plezier in hun huidige functies.

Foto VV Schaesberg

Geef een reactie