Jeugdige talenten blijven bij de Voetbalvereniging Groene Ster.

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In het dertiende bericht komen een aantal jeugdige en talentvolle voetballers aan bod die ook in seizoen 2021-2022 deel blijven uitmaken van de selectie. Verder zal Aleksandar Stankov zijn voetbalcarrière voortzetten in de Belgische competitie.

Doelman Marc van Wersch blijft ook komend seizoen aan Groene Ster verbonden als selectiedoelman en doelman van het tweede elftal. Samen met Mark Voss en Raf Mertens zorgt de 31-jarige Van Wersch voor een sterk doelmannen trio binnen onze selectie.

Aanvaller Emircan Cepni blijft ook in het nieuwe seizoen 2021-2022 onderdeel uitmaken van de selectie. De sympathieke 20-jarige aanvaller met Duitse en Turkse nationaliteit gaat beginnen aan zijn derde seizoen bij Groene Ster.

Ook aanvaller Zaid Akachar zal komend seizoen het shirt van Groene Ster dragen. De talentvolle Zaid Akachar (21) begint aan zijn derde jaar bij de selectie van Groene Ster.

Middenvelder Florentin Guncati kwam vorig seizoen over van Fortuna Sittard en zal ook komend seizoen voor Groene Ster uitkomen. De 19-jarige Florentin Guncati wil komend seizoen verdere stappen zetten om een vaste keuze te kunnen worden in de selectie van het eerste elftal.

Okan Karacalar blijft aan Groene Ster verbonden. De18-jarige linkervleugelverdediger, die samen met Florentin Guncati vorig seizoen overkwam van Fortuna Sittard, is momenteel herstellende van een knieblessure.

Samen met de ervaren doelman Marc van Wersch spelen deze jeugdige en talentvolle spelers wedstrijden op het tweede elftal in de sterke reserve hoofdklasse, spelen zij met Jong Groene Ster en trainen zij mee met de selectie van onze hoofdmacht. Ook met de wekelijkse training op de donderdagavond zullen er weer voldoende kansen zijn voor de verdere ontwikkeling van de jeugdige talenten van ons tweede elftal en JO19-1.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie