Hoofdmenu

Butting Inn als ‘herberg’

Het pand diende jaren geleden al als ontmoetingsplek. Door een koerswijziging bij woningcorporatie Vincio Wonen kwam daar destijds een eind aan. Buurtbewoners misten hun buurthuis enorm en kwamen in actie. Zoals Resi Simons: “Butting Inn was onze ‘herberg’. Een heel toegankelijke plek, tot aan het toilet aan toe. Ik heb wethouder Adriane Keulen aan de jas getrokken. Ze heeft meteen actie ondernomen.”

Ook buurtbewoner en vrijwilliger Damian Dijkhoff hoorde van de sluiting van Butting Inn. “Dat betekende dus dat de Dem, de grootste wijk van Heerlen, geen ontmoetingsplek meer had. Ik heb daarop gereageerd en dat werd meteen opgepakt.” Inmiddels zijn Damian en zijn echtgenote Diny er als vrijwilliger actief en helpen ze ook deze middag om alles in goede banen te leiden. “We zijn trots op dit moment en op wat we samen voor elkaar hebben gekregen.”

Deze week bij butting inn maandag tot en met vrijdag van inloop van 09.00 tot 17.00 uur.

Extra deze week dinsdagmiddag kaarten.

Woensdagmiddag 13.30 tot 15.30 uur kosten 2 euro moederdag kado inclusief drankje en wat lekkers.

Donderdagmiddag wandelen van 13.30 tot 14.30 uur

Wandelroute geschikt voor scootmobiel en rollator.

Aanmelden via mail buttinginn@gmail.com of telefoon    Mols 0630726945

Bij slechtweer een spellenmiddag.

Foto Butting Inn

 (Volgend nieuwsbericht) »