In samenwerking met de gemeente Kerkrade en andere zorgaanbieders wordt in Kerkrade en omgeving de informatiekrant Zorg en Ondersteuning uitgebracht.  In deze informatiekrant kunt u meer lezen over het rijke aanbod van zorg waarop u als inwoner van de gemeente Kerkrade mag rekenen. Vanuit de gemeente zijn er artikelen gewijd aan voorzieningen vanuit de Wmo, mantelzorg, eenzaamheid, de diverse Kerkraadse wijkpunten en uiteraard over het nieuwe programma Vie – Leven in beweging.

“Als gemeente Kerkrade willen we dicht bij onze inwoners staan. We worden daarbij op fantastische wijze geholpen door de vele vrijwilligers en mantelzorgers, alsmede de diverse zorgaanbieders die in Kerkrade actief zijn. Onze dank hiervoor is groot”, aldus wethouder Leo Jongen.

In de periode van 26 juni tot en met 29 juni zal de informatiekrant Zorg en Ondersteuning bezorgd worden met de folders die huis aan huis verspreid worden.  Enkel indien u een NEE/NEE sticker heeft, zult u de krant niet ontvangen.

Heeft u de krant onverhoopt niet ontvangen en wilt u deze wel graag nog ontvangen? Stuur dan een email naar gemeentehuis@kerkrade.nl of bel naar 14 045. Ook is een digitale versie van de informatiekrant Zorg en Ondersteuning beschikbaar.

Foto gemeente kerkrade