Komende zaterdagmiddag 3 juli om 14:00 uur oefent de nieuwe selectie van Roda JC tegen Walram 1 in Sportpark Oost. De Betaald Voetbal Organisatie uit Kerkrade is recentelijk gestart met de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Keuken Kampioendivisie. In het kader van die voorbereiding komt trainer Jurgen Streppel met zijn nieuwe ploeg naar Valkenburg.

Met zo’n mooi affiche en uitnodiging om tegen Roda JC te mogen oefenen, heeft Walram trainer Jordy Reneerkens deze week dan ook weer de trainingen hervat van zijn eerste elftal. Walram 1 wenst goed voor de dag te komen en prima partij te leveren tegen de geel/zwarten uit Kerkrade.Voorafgaand aan deze wedstrijd zal Walram zijn thuistenue 2021/2022 met de nieuwe hoofdsponsoren La Casa en Top Intermediairs presenteren. Speciaal en uit dankbaarheid voor de trouwe ondersteuning van alle leden en sponsoren gedurende de gehele zware Corona periode, wordt geen entree gevraagd voor deze bijzondere  oefenwedstrijd.

Vanwege de nog steeds geldende Corona anderhalvemeter-maatregel, gelden voor deze wedstrijd een aantal beperkingen.

Protocol Corona

Het protocol luidt als volgt en iedereen wordt verzocht zich hier strikt aan te houden:

 1. Publiek is toegestaan tot een maximum van 225 bezoekers, waarvan maximaal 130 supporters langs de lijn. De entree is gratis.
 2. Reserveren vooraf is niet noodzakelijk. Wel inschrijven met gezondheid-check aan de entree zijde Oosterweg is verplicht. Alléén de entree Oosterweg is geopend (entree tennisveld blijft strikt gesloten). Gebruik de aanwezige handgel.
 3. Sportpark Oost is voor publiek vanaf 12:00 uur geopend. En: VOL IS VOL! Bij het bereikte maximum van 225 bezoekers gaat de poort dicht. Supporters uit Kerkrade zijn niet aanwezig; alleen genodigde gasten van Roda JC.
 4. Kom zoveel mogelijk als voetganger of met de fiets naar de wedstrijd. Er zijn maar een beperkt aantal parkeerplaatsen. Fietsen netjes in de rekken plaatsen.
 5. Rondom het A veld kunnen maximaal 130 toeschouwers plaatsnemen. Per reclamebord één toeschouwer; maximaal drie toeschouwers indien men tot één huishouden behoort.
 6. In de kantine en op de buitenterrassen kunnen maximaal 95 bezoekers plaatsnemen. ZITTEN IS BINNEN EN BUITEN VERPLICHT! Per (sta)tafel en picknicktafelmaximaal vier gasten. Aan de bar geen gasten aan krukken.
 7. Consumpties kunnen in de kantine worden afgehaald bij twee afhaalpunten aan de bar. Volg exact de verplichte looplijnen voor de ingang en uitgang van de kantine.
 8. Tijdens de pauze van de oefenwedstrijd worden consumpties verstrekt in volgorde van de wachtenden in de rij. Betracht daarbij altijd de anderhalvemeter-maatregel en volg de looplijnen.
 9. Een buitenbuffet kan niet worden geplaatst vanwege het gevaar van magneetwerking en verzameling van publiek. Respecteer derhalve een wachtrij met de anderhalvemeter-maatregel.
 10. Volg altijd strikt de aanwijzingen van de omroeper/speaker en de instructies van de in hesjes geklede stewards, waarvan vier gast stewards van Roda JC.
 11. Wees voorzichtig met glaswerk. Consumpties mogen niet genuttigd worden langs het veld. Laat geen glazen rondslingeren.
 12. Vanaf 1 juli bedragen de nieuwe consumptieprijzen voor bier en fris € 2,00. Er wordt geen statiegeld verstrekt op plastic flesjes. Deponeer afval in de aanwezige prullenbakken.

CoverFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie