Grote, donkere wolken, soms een korte regenbui konden allemaal het plezier van de grote groep kinderen en begeleiders tijdens de spellenmiddag niet minder maken. Op vrijdagmiddag 27 augustus stonden vooral behendigheidsspelletjes met de bal op het programma. Maar ook rennen, springen, kruipen, trappen en gooien met de bal, het hoorde er allemaal bij.

Dat je dan af en toe moet uitrusten en weer even op adem komen, dat spreekt vanzelf. In de pauzes stonden grote schalen met fruithapjes voor de kinderen klaar en als afsluiter het traditionele ijsje voor de kids en de begeleiders. Want laten we even wel wezen, de grote groep begeleiders heeft toch een bewonderenswaardige prestatie geleverd om deze drie jeugddagen te organiseren en te begeleiden. Chapeau en heel veel dank hiervoor.
Ook dit jaar waren weer een aantal kinderen van de Buitenschoolse Opvang Ziezo, onderdeel van Humankind, aanwezig op de drie jeugddagen. En als je dan het plezier van al die kinderen ziet, dan wordt toch weer eens duidelijk benadrukt, dat verenigingen van en voor de gemeenschap zijn.

Foto’s en tekst Huub Schepers/WDZ voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie