VV Chevremont heeft zijn laatste oefenwedstrijd met ruime cijfers gewonnen tegen 3e klasser RKSVO.

Chevremont begon de wedstrijd goed en kwamen al vrij snel op voorsprong. Na een mooie aanval via Bastin en Thijmen, maakte Tim op fraaie wijze de openingstreffer 1-0. Niet veel later volgde de 2-0 door Eloy, die één op één met de keeper koel afrondde.

RKSVO beet daarna van zich af en kwam een aantal keer gevaarlijk voor ons doel  maar de laatste 15 minuten voor rust pakten we de draad weer goed op. Het is Daniël die de 3-0 inkopt uit een vrije trap van Brian en even later scoort Daniël opnieuw, nu op aangeven van Rodney  maakt hij de 4-0.

Na rust een brutaler RKSVO dat vrij snel de 4-1 maakt. Gaandeweg de tweede helft krijgen we weer meer grip op de wedstrijd en scoort Tim de 5-1. Het is Tim die vervolgens de einduitslag op het scorebord zet, 6-1. Een hattrick voor Tim die daarmee heeft laten zien, het scoren nog altijd niet te zijn verleerd.

Volgende week de 1ste bekerwedstrijd thuis tegen Schaesberg, een mooie derby op zondag 5-9 (14.30 u) @ sportpark de kaffeberg

Tekst vv Chevremont en Foto´s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie