Minister Van Engelshoven opent hogeschooljaar tijdens uitreikingprestigieus ‘All Steinway School’ predicaat aan Conservatorium Maastricht

Een van de juniorstudenten van Conservatorium Maastricht krijgt les van haar docent op een nieuwe vleugel. Foto: Guy Houben

Vanmiddag 30 augustus vindt de officiële opening van het nieuwe hogeschooljaar door minister Van Engelshoven plaats bij Conservatorium Maastricht tijdens de toekenning van het prestigieuze ‘All Steinway School” predicaat. Aan het begin van de dag is de minister te gast bij Hotel Management School Maastricht, waar zij aanwezig is bij de eerste fysieke onderwijsbijeenkomst met 75 studenten in één ruimte zonder 1,5 meter afstand. Aansluitend bezoekt zij Toneelacademie Maastricht. Daar zal de minister een uitgebreide rondleiding krijgen en lunchen met studenten en docenten van de opleidingen Docent Theater en Docent Muziek.

Het conservatorium, de hotelschool en de toneelacademie zijn alle onderdeel van Zuyd Hogeschool.

Bij de feestelijke bijeenkomst in Conservatorium Maastricht zullen diverse optredens van studenten en docenten plaatsvinden. Een van de muzikanten is Akari Bastiaens. Met 8 jaar is zij de jongste junior-student van Conservatorium Maastricht.

 

Geef een reactie