Hoofdmenu

Programma voor eerste editie op 2 en 3 oktober hiermee compleet.

The Mauskovic Dance Band, Dans Dans en meer bevestigd voor Wanderlöss

Gisteren kondigt Wanderlöss het complete programma aan voor haar eerste editie op 2 en 3 oktober. Onder meer The Mauskovic Dance Band, Dans Dans, Merlijn Huntjens en Solomon worden toegevoegd aan de line-up. Muziek, literatuur, kunst en wandelen in de mooiste omgeving van Nederland: Zuid-Limburg.

De muziekprogrammering richt zich met Spinvis, Dans Dans en The Mauskovic Dance Band op gewaardeerde en gevestigde namen, maar het zijn vooral de nieuwkomers die het eerste Wanderlöss-affiche kleuren. Zo speelt Britse band THE GOA EXPRESS een van zijn eerste shows in Nederland, denkt Wanderlöss met Pink Oculus en Robin Kester twee grote beloftes te presenteren, en reist ook de eigenzinnige componiste Sarah Neutkens af naar Limburg. Naast muziek is er ook ruimte voor literatuur en kunst van onder meer Hanneke Hendrix, AHJ Dautzenberg en Nemo Vos.

Wanderlöss nodigt je uit voor twee dagen vol favoriete bands, schrijvers en kunstenaars op onverwachte plekken die men al wandelend aandoet. Via bands in kloosters naar dichters in boswachterstoelen. Opdat je zult voelen waar je geweest bent!

De organisatie is blij dat ze, na het maanden afkoersen op verschillende scenario’s, deze eerste editie van het festival aan het publiek mag presenteren. Uiteraard binnen de gestelde regels. Dus voor maximaal 750 bezoekers, op vertoon van een geldig toegangsbewijs en met losse kaartverkoop per dag.

Programma

Spinvis – The Mauskovic Dance Band – THE GOA EXPRESS – Pink Oculus – Dans Dans – The Haunted Youth – AHJ Dautzenberg – Merlijn Huntjens – Hanneke Hendrix – Robin Kester – Sarah Neutkens – Bas & Niek (Afterpartees) – Gerbrand Bakker – Solomon – Jaap Scheeren – Nemo Vos – Waterballet – St. Paul’s Popquiz

Praktische informatie.Wanderlöss 2 en 3 oktober 2021 Gulpen Wittem, Zuid-Limburg

Tickets. De kaartverkoop is reeds gestart. Tickets voor de zaterdag kosten €42,50. Voor kaarten op zondag betaal je €29,50. Alle informatie is te vinden op www.wanderloss.nl.