G-team van Sportclub’25 start met een overwinning

Het G-team van Sportclub’25 is wellicht het elftal wat het langste geen wedstrijd had kunnen voetballen. Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, er stond een uitwedstrijd tegen EHC/Heuts op het programma. De voorbereidingen voor het G-team waren optimaal, ze hebben het afgelopen seizoen gloednieuwe trainingspakken ontvangen, er was een vervoerder van de week die de busreis mede mogelijk maakte en de trainingen verliepen al weken goed met enkele nieuwe spelers erbij.
Maar het allerbelangrijkste was dat de factor plezier meer dan gemiddeld aanwezig was. De heren en dames van ons G-team speelde een goede wedstrijd en wonnen uiteindelijk met 2-4 van EHC. Een schitterende start van het nieuwe seizoen voor onze toppers.
Foto Sportclub’25

Geef een reactie