Vind uw kind toneelspelen leuk? Of heeft hij/zij een passie voor musical?Kom dan samen met uw kind een kijkje nemen tijdens de Open Dag van Jeugdtheater Landgraaf. Het ochtendprogramma (10.45 tot 12.30 uur) is gereserveerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Het middagprogramma (13.15 tot 15.00 uur) is bedoeld voor jongeren/jong-volwassenen (vanaf 12 t/m 33 jaar). Tijdens de Open Dag kunt u sfeer proeven in Theater Landgraaf en meedoen aan diverse workshops. Aansluitend kunt u kennismaken met de docenten en vragen stellen.

Graag wel van tevoren reserveren: reserveren@theaterlandgraaf.nl

Toneelspelen is een mooie hobby! In de theaterlesklassen krijgt de jeugd (6 t/m 18 jaar) speltraining die bestaat uit elementair spel: Spelenderwijs leren de acteerkids samenspelen, scènes maken, improvisatie-technieken, en er wordt veel geoefend met tableaus, beweging en stemgebruik.

-Hoe bouw je een personage op?

-Wat is een hoge en lage status?

-Hoe acteer je geloofwaardig of juist heel absurd?

-Wat is er nodig om goed samen te spelen?

Spelenderwijs leren de kinderen en jongeren deze basisvaardigheden van toneelspelen, want PLEZIER staat bij Jeugdtheater Landgraaf hoog in het vaandel.

Naast de theaterlesklassen zijn er ook musicalgroepen (vanaf 11 t/m 33 jaar). Speciaal voor mensen die naast acteren ook van zang en dans houden.

Ook is het mogelijk om een PROEFLES te volgen in een lesgroep naar keuze. Graag wel even van tevoren laten weten dat je komt: info@jeugdtheaterlandgraaf.nl

Wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons op: tel. 045-5310929. Of kijk op onze website: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl

Foto Jeugdtheater Landgraaf

Geef een reactie