Op de vijfde speeldag van de Derde Divisie Zondag vielen er afgelopen zondag geen treffers te noteren bij het duel Groene Ster – Westlandia: 0-0. Ondanks dat Groene Ster met name in de tweede helft de grootste kansen van de wedstrijd kreeg, bleven doelpunten uit op een zonnig sportpark Pronsebroek. Gedurende 90 minuten vielen er voor beide doelen voldoende kansen te noteren, echter het net werd niet gevonden.

Na rust kopte Groene Ster-verdediger Dennis Petit op de paal en miste aanvaller Chefrino Eind een goede kans op de openingstreffer. Aan de andere kant voorkwam uitblinker Mark Voss dat de ploeg uit Naaldwijk tot scoren kon komen. Met het doelpuntloze gelijkspel blijft Groene Ster in de subtop staan met een zevende plaats op de ranglijst. De equipe van Maurice Verbunt maakt zich nu op voor de landelijke strijd in de TOTO KNVB Beker

komende woensdagavond bij tweededivisionist Kozakken Boys in Werkendam.

Tekst Groene Ster en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.