Sportclub’25 wint thuis van vv Chevremont

Een goed begin is het halve werk! Gisteren speelde Sportclub’25 1 de laatste en derde bekerwedstrijd in de poulefase. De mannen van Remo Gielkens waren op voorhand al geplaatst voor de volgende ronde. Met een topper uit de eersteklasse op bezoek was dit echter geen garantie voor een rustige wedstrijd.

De evenwichtige wedstrijd werd opengebroken met een penalty voor Chevremont. Deze wist Job Van de Walle echter vakkundig te keren. 5 minuten voor rust was het Sportclub’25 dat de ban brak met de 1 en vrij snel daarna de 2-0. Deze stand werd in de 2e minuut van de 2e helft echter weer weggegeven. Wederom een penalty voor Chevremont. Deze keer was het wel raak, en de spanning leek terug in de wedstrijd. Een snelle 3-1 en een rode kaart voor Chevremont zorgde echter voor een vroege beslissing van de wedstrijd. Niet veel later viel ook de 4-1.

Uiteindelijk liepen de zwart-witte zelfs nog uit tot 6-1 en maakte Arjen Smits nog zijn debuut op Sportclub’25 1. We kunnen wel spreken van een geweldig beker resultaat, 3 gespeeld, 3 gewonnen, 9 doelpunten voor en 1 doelpunt tegen. Volgende week volgt met een uitwedstrijd bij vv Eijsden de eerste competitie horde.

tekst Ritch te Kampe en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie