HC Nova wint in Horst van dames 1

HORST DAMES 1 – NOVA DAMES 1. We hebben afgelopen zondag weer 3 punten gepakt in de uitwedstrijd tegen Horst dames 1. We begonnen het eerste en tweede kwart bijna vlekkeloos, we waren vanaf het begin lekker fel, waardoor we binnen 5 minuten onze eerst goal scoorden!! Door onze rechtsvoor speelster Kaja#5!! We hadden heel veel balbezit, maar doordat het heel druk was in de cirkel duurde het even voordat de 2-0 viel.

Horst begon fel aan het derde kwart, ze kregen wat meer kansen en wij stonden wat meer onder druk. Maar we lieten ons niet gek maken en toen kregen we de bal in de goal: 2-0!! We hadden er nog een tandje bij gezet met z’n allen en zo scoorde Kaja haar derde wat betekend dat de score 0-3 was!! We hebben nog vele kansen maar helaas niet kunnen benuttigen. Dus we eindigde de wedstrijd met 3-0 en dat betekend dat we nu op de gedeelte 1ste plek staan samen met Oirschot D1. We gaan nu weer hard trainen zodat we de eerst plek niet hoeven te delen

Volgende week spelen we thuis tegen Neunen dames 1, waar we hopelijk weer 3 punten kunnen binnenslepen!!

Catootje Vijgen en Foto HC Nova

 

Geef een reactie