Taekwondo Academy Seo weer met haar trainingen taekwondo en hapkido gestart.

2

  Taekwondo is een zelfverdedigingsport oorspronkelijk uit Zuid-Korea. Taekwondo betekent hand (=tae), voet (=kwon) en de leerweg (=do). Bij deze sport leer je niet alleen fysiek bezig te zijn, het maken van precieze stoten, trappen en bevrijdingen, maar ook het houden van evenwicht, het oefenen van lichaamscoördinatie, reacties en concentratie. Vooral voor kinderen is deze sport erg geschikt. Bij Taekwondo Academy Seo zijn kinderen niet alleen fysiek actief bezig, maar worden ook mentaal gestimuleerd. Het leren van theorie van de technieken en waarden zoals het beschermen van zwakkeren, respect hebben voor de natuur en voor ouderen, is van groot belang in onze taekwondoclub. Taekwondo kan dus een leuke, actieve uitlaatklep zijn, maar het vergt ook concentratie.

Naast de wekelijkse trainingen organiseert de taekwondoclub ook activiteiten zoals clubdagen, grote internationale trainingen, Sinterklaasvieringen, demonstraties en zomerkampen. De taekwondoverening wordt geleid door de grootmeester Myung Soo Seo, 9de dangraadhouder (hoogste dangraadhouder in Nederland) en zijn dochters Jessika Seo (6de dan) en Desiree Seo 9 (7de dan). Kom gerust eens langs met uw kinderen voor een gratis proefles of om te kijken.

De trainingen worden in gegeven in de gymzaal in Sportpark Pronsebroek (Heigrindelweg 66) aan de onderstaande groepen: taekwondo beginners 6 -12 jaar dinsdag 18.00–19.00,  taekwondo beginners vanaf 13 jaar en gevorderden dinsdag 19.00–20.00 en zaterdag 19.00-20.00, hapkido vanaf 8 jaar jaar zaterdag 19.00–20.15. Kom langs voor een proefles of bel 045-5723340 voor meer informatie.

Foto Heksenberg/Taekwondo Academy Seo

Geef een reactie