Vanaf vandaag 25 september geen 1,5 meter afstand meer verplicht in GaiaZOO

Goed nieuws voor GaiaZOO! Vanwege de coronaversoepelingen die a.s. zaterdag (25 september) ingaan, kan de 1,5 meter afstand voor onze bezoekers worden losgelaten. Dit betekent dat GaiaZOO weer de volledige bezoekerscapaciteit kan en mag toelaten en we vanaf dan geen eenrichtingsverkeer in het park meer handhaven.

Bij de bezoekersentree vragen wij niet naar een coronatoegangsbewijs (geen Testen voor Toegang). Voor abonnementhouders betekent dit ook dat men onbeperkt en onaangekondigd het park mag bezoeken als vanouds. Wel hanteren we het principe van online reserveren voor dagbezoekers, omdat dit ons vooraf veel inzicht biedt in het aantal bezoekers en we hiermee de bezoekersstromen bij de parkentree beter kunnen reguleren. Ook kunnen wij dagbezoekers beter informeren over specifieke activiteiten op de dag van hun bezoek en ons culinaire aanbod al voorafgaande aan het bezoek onder de aandacht brengen.

Hoewel we dus niet testen voor toegang bij de parkentree en men overal in het park mag gaan en staan waar men wil, is er één uitzondering: het restaurant Magnolia (en de daarbij horende toiletten en terras) zijn uitsluitend toegankelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs (corona check-app).

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie