Lindenheuvel Heidebloem Combinatie en Laura Hopel Combinatie delen de punten.

Afgelopen zondag was er de ontmoeting tussen de twee clubs die beide de initialen LHC dragen namelijk Lindenheuvel Heidebloem Combinatie versus Laura Hopel Combinatie.

Om 14.30 werd er op de Lindenheuvel afgetrapt waar net de eerste regendruppels naar beneden kwamen vallen. Hierdoor begon de wedstrijd wat glibberig en beide teams moesten daar na de zomer duidelijk aan wennen. De eerste minuten ging het over en weer met toch wel een klein voordeel voor de gasten uit Kerkrade. Na 5 minuten werd balverlies van de mannen uit Lindenheuvel op de helft van de gasten meteen afgestraft. Een lange bal eindigde precies voor de voeten van Glenn Lemlijn die vervolgens kon doorlopen op de keeper en hem netjes in de verre hoek plaatste, 0-1 voor de bezoekers.

De resterende eerste helft was een opgaande wedstrijd waar er kleine kansjes waren voor beide teams. Echter kwamen ze niet meer aan scoren en dus ging de club uit Kerkrade rusten met een 0-1 voorsprong. Waar de gasten uit Kerkrade in de eerste helft het overwicht hadden, kwam er nu een veel dominanter Lindenheuvel Heidebloem uit de kleedkamer die vanaf het fluitsignaal meteen de toon zette. De eerste kansen waren er al snel echter kwam de thuisploeg niet tot scoren.

Op een verdwaald schot op de lat na, speelde de 2e helft zich voornamelijk af op de helft van de Kerkradenaren maar die hielden zich goed staande tegen de druk van Lindenheuvel Heidebloem. Tot kort voor het einde. Marchello Paterek die eerder in de 2e helft een grote kans miste, scoorde nu een werkelijk schitterend doelpunt. Zijn schot vanaf de zijlijn vliegt van ver diagonaal in de kruising. Een beloning voor hard werken in de 2e helft voor de mannen van de Lindenheuvel. De punten werden verdeeld en daar leken de beide trainers vrede mee te hebben.

Volgende week gaan de mannen van Lindenheuvel Heidebloem Combinatie op bezoek bij Heer en gaan de mannen van Laura Hopel Combinatie op bezoek naar Eijsden.