Chevremont heeft ook zijn tweede (thuis)wedstrijd van de competitie gewonnen, ditmaal was het met 2-1 te sterk voor Geldrop. Chevremont kwam vorige week helaas niet in actie en begon vandaag getergd aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten kreeg het al drie grote kansen om de score te openen. Met name Daniël Meijer was vanaf het begin een plaaggeest voor de verdediging van Geldrop, hij zag één van zijn kopballen tegen de binnenkant paal terug het veld in stuiteren. 

De sterke openingsfase werd helaas niet beloont met een doelpunt en zoals zo vaak in het voetbal, als je zelf de kansen niet afmaakt dan doet de tegenstander dit wel. Geldrop kwam in de 38e minuut tegen de verhouding in op 0-1. Gelukkig was het antwoord van Chevremont er al snel, want amper twee minuten later scoorde Tim Blattler knap met het hoofd de gelijkmaker (1-1), na de voorzet van Daniël.

In de tweede helft leek de wedstrijd meer in evenwicht, tot 20 minuten voor tijd Rodney Klinkenberg de 2-1 intikte, op aangeven van Eloy Cox. Zonde dat we in de fase hierop volgend onvoldoende rust aan de bal behouden, waardoor het spel op een neer bleef gaan en Geldrop kon blijven hopen op een goede afloop.

Uiteindelijk maken we het wederom onnodig spannend, doordat we zelf ook vergeten de beslissende treffer te maken. De goed leidende scheidsrechter liet nog een aantal minuten naspelen, maar de drie punten blijven weer op de Kaffeberg.

Volgende week weer een Limburgse derby op het programma uit tegen Susteren, zij zijn de competitie ook erg goed gestart met 7 punten uit 3 wedstrijden. Kortom een mooi affiche om onze mannen weer aan te komen moedigen. 

vv Chevremont en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie