Na het gelijkspel van vorige week, hebben we hard getraind voor de wedstrijd tegen Oirschot. We begonnen het eerste kwart goed, maar tegen het einde van het eerste kwart werd er wat meer druk gezet door Oirschot.

We hebben ons echter in het tweede kwart weer goed herpakt en kregen genoeg kansen om te scoren. Helaas wisten we geen doelpunt te maken en dus gingen we de rust in met een stand van 0-0. Daar kwam in het derde kwart verandering in. Ondanks ons goede spel maakte Oirschot de 0-1. We zetten er nog een tandje bij en versierden zo een strafcorner. Uit deze strafcorner werd de 1-1 gemaakt door Joëlle! Uiteraard wilden we de volle punten pakken en gingen we er, in het laatste kwart, dus volledig voor. Dit resulteerde in nog een strafcorner. Ook uit deze strafcorner werd er gescoord.  Cato wist de bal in de goal te tippen en maakte zo haar eerste officiële doelpunt voor Dames 1! Met een door Malou benutte strafbal trokken we de wedstrijd definitief naar ons toe. Door deze mooie 3-1 overwinning, staan we nog steeds op een gedeelde eerste plaats! Nu gaan we weer een week hard trainen voor de uit wedstrijd tegen Waalwijk.