Altijd voldoende auto’s met de functie Vervoer

Herkenbaar voor iedere amateurvoetballer… tijdens het verzamelen voor een uitwedstrijd breekt er ineens paniek uit. ‘Wie rijden er eigenlijk?’ Een tekort aan auto’s is vanaf nu verleden tijd met de functie Vervoer.

LEES MEER OVER VERVOER ›

Voetbal.nl is jouw onmisbare teammaat. Wellicht gebruik je de kanalen om je programma, standen en uitslagen te bekijken. Maar Voetbal.nl heeft nog veel meer handige functies, die het jouw team veel gemakkelijker maken.

De functie Vervoer is hier een goed voorbeeld van. Je kunt je aanwezigheid invullen door naar een uitwedstrijd in de nabije toekomst te gaan. Daar kun je onder het kopje ‘Vervoer’ laten weten of je wel of niet kunt rijden, of dat je op eigen gelegenheid naar de wedstrijd gaat. Jij, je teamgenoten en de stafleden zien zo in één oogopslag wie er rijden én met wie er geen rekening gehouden hoeft te worden.

De functie Vervoer is alleen beschikbaar binnen de Voetbal.nl app.

Foto Voetbal.nl

Geef een reactie