Bai Kamara Jr. African Blues afternoon

Zondag
31 oktober 2021
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 15.00
entreeprijs is exclusief servicekosten.

 

De blues van Bai Kamara Jr. Is eigentijds en is geworteld in Afrikaanse rhythms, opgebouwd uit licht hypnotiserende gitaar grooves en gelardeerd met hier en daar een prachtige song. Zijn stem schurkt aan tegen die van Robert Cray en zijn presentatie is die van een gentleman met een ondeugende knipoog. Kortom: Er is weinig standaard aan de blues van Bai Kamara Jr. en toch is het onmiskenbaar blues.

Muzikanten uit Sierra Leone, Togo, Burkina Faso, Amerika en een Waalse Belg maken deze band tot een exotisch geheel en dat is precies wat je hoort.
Ook het theater waar we hem zagen ontkwam er niet aan dat het concert eindigde in een dansende massa. Bai’s muziek is om naar te kijken van te genieten en om niet bij stil te staan. Zijn stem, songs en performance zorgen er ongetwijfeld voor dat Bai Kamara Jr. in kleinere bezettingen en solo optredens (die hij regelmatig doet) zijn mannetje staat.

De tickets zijn online te koop via onderstaande link
(De Muziektrein / Ap Art Events)
https://www.ticketkantoor.nl/shop/baikamarablues
reserveren@theaterlandgraaf.nl

Foto geleverd door Ap Art Events/Persfoto  Bai Kamara © Michael Chia

Geef een reactie