Bekkerveld wint weer overtuigend en blijft ongeslagen.

Gisteren was het HVCH wat op bezoek kwam op sportpark A gene Bek..Boodschap van de trainer was duidelijk speel je spel geniet van elkaar en doe waar je goed in bent en dat is voetballen. En we zijn gewaarschuwd voor de counters van hvch waar we vaker tegen aan zijn gelopen in eerdere ontmoetingen.

Spelbeeld was ook heel duidelijk Bekkerveld die veel aan bal is en HVCH die loerde op de counter. En het vele balbezit werd ook omgezet in goed spel en vele kansen die niet werden verzilverd. Maar het was eindelijk raak in de 38e minuut was het Shirley die na een prachtige steekpass van Mirthe een sprint trok van (8m) en de bal prachtig langs de keepster van HVCH plaatst en de stand op 1-0
brengt. Dit was tevens ook de ruststand.
Na rust was het spelbeeld grotendeels het zelfde en het was snel raak dit keer. In de 51e minuut was het liv die bal tussen de paal kreeg na goed terug leggen van Shirley. Lang konden de dames niet genieten van de marge van 2. HVCH maakte na een mooie counter snel de aansluitingstreffer wat
resulteerde in een 2-1 op het scorebord. Heel even hadden de vrouwen uit Heesch nog hoop maar het was Kelly die de 3-1 maakt na aangeven van ons ( griekje ) Raisa die in vorm is na een trip in Griekenland.De dames bleven kansen creëren met goed voetbal maar het was weer raak in minuut 75. Na een goed genomen corner van Sharon verlengt mirthe de bal met der hoofd en is het noortje die de bal perfect doorkopt richting het net 4-1. De smaak was te pakken en bleven hongerig naar
doelpunten. Het was weer kelly die na aangeven van Raisa de 5-1 op het scorebord zet en tevens ook de einduitslag.
De dames gaan aan kop met 12 punten uit 4 wedstrijden met een doelsaldo van +21 een goed begin
van het seizoen.
Volgende week staat er een wedstrijd op het programma voor het 2e ronde van het landelijke KNVB beker toernooi. Victoria boys uit Apeldoorn zal dan op bezoek komen de wedstrijd start om 11.00 uur op sportpark A gene Bek

Door Mohammed Hachhouch/Bekkerveld en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie