Hoofdmenu

SV Abdissenbosch wint van Sporting H.A.C.

Gisteren stond voor Abdissenbosch de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Om half 3 werd er afgetrapt tegen Sporting H.A.C. Bij beide teams waren de nodige spelers afwezig, wat vooral terug te zien was in het veldspel van de gasten.

Al vrij snel in de wedstrijd komt sv Abdissenbosch op een 2 0 voorsprong, deze voorsprong had voor rust nog vergroot kunnen worden. Ook na rust begon sv Abdissenbosch sterker aan de wedstrijd, met wederom een aantal goede mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien. In de laatste fase gingen de gasten meer risico nemen en werd de bal de bal sneller voor het doel geslingerd. Dit leverde uiteindelijk een paar hectische momenten op, maar verder kwam de overwinning van sv Abdissenbosch niet meer in gevaar

Tekst: trainer Kenneth Wetzels/SV Abdissenbosch en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.