Informatieavond Zonnepanelenproject Parkstad donderdag 4 november in de WoonWijzerWinkel

Als bewoner van een koop- of huurhuis wilt u uw woning het liefst zo energiezuinig mogelijk maken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarom wilt u misschien ook duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Om deze reden heeft de gemeente Kerkrade onlangs 1,95 miljoen euro extra budget ter beschikking besteld voor het Zonnepanelenproject. Zo kunnen meer inwoners in Kerkrade hieraan deelnemen.

Maar er komt een hoop uitzoekwerk en geregel bij kijken. Daarom organiseren Zonnepanelenproject Parkstad en Volta Limburg verschillende avonden om burgers te informeren over het Zonnepanelenproject in hun gemeente. De informatieavond in Kerkrade vindt plaats op donderdag 4 november in de WoonWijzerWinkel Limburg (Roda JC Ring 61 unit I).

Meer informatie over het Zonnepanelenproject Parkstad en de infoavonden leest u ook in de uitnodiging van het Zonnepanelenproject 

Iedereen kan deelnemen: alle particuliere woningeigenaren (ook degenen met een smalle beurs), bedrijven en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3×80 ampère en huurders. Huurders moeten vooraf wel toestemming hebben van de eigenaar van de woning, zoals bijvoorbeeld de woningcorporatie.

U aanmelden voor de informatieavond kan via de website van Volta

Let op, om de informatieavond bij te wonen, heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie vindt u op de website van de Rijksoverheid

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie