HUGO SCHAFFRATH WEDEROM LIJSTTREKKER VERNIEUWINGSGROEP IN BEEKDAELEN

De leden van de politieke partij de Vernieuwingsgroep hebben Hugo Schaffrath wederom unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de  gemeenteraadsverkiezinging in Beekdaelen op 16 maart 2022. 

Hugo Schaffrath is 64 jaar en zowel wonend als opgegroeid in Oirsbeek. Hij is een ervaren politicus, maar heeft er vooral weer zin in. Sinds 1990 is hij raadslid en sinds 2002 fractievoorzitter van zijn partij en heeft hij veel kennis en kunde opgebouwd. Zijn partijgenoten erkennen dit volledig en Levin de Koster sprak namens de leden van de Vernieuwingsgroep de kersverse lijsttrekker toe: ‘Hugo steekt enorm veel energie in de partij en met zijn politieke bagage is hij onze terechte nummer 1’.

Toch is hij, net als voorgaande verkiezingen, geen kandidaat voor het wethouderschap. De volks-vertegenwoordigende rol spreekt hem meer aan. Bereikbaar zijn voor onze burgers en met hen in  in gesprek gaan, daar gaat het volgens hem om.

De verkiezingen gaat hij met het volste vertrouwen in, samen met een grote groep kwalitatief goede kandidaten.  “Het gaat erom dat we luisteren naar de behoefte van onze burgers. We willen daarnaast vernieuwend bezig zijn en rekening houden met de belangen van alle kernen in Beekdaelen.” De Vernieuwingsgroep zoekt daarvoor nog enkele energieke kandidaten die met ons vinden dat het ‘anders’ en ‘vernieuwend’ kan. Bij voorkeur jongeren en of vrouwelijke kandidaten zijn welkom.

Tijdens de Algemene ledenvergadering werd Jesse Kuipers gekozen tot nieuwe partijvoorzitter van de Vernieuwingsgroep. Jesse is 26 jaar, opgegroeid in Oirsbeek en is momenteel woonachtig in Nuth. Een nieuwe kersverse vernieuwende en jonge voorzitter die er zin in heeft

Foto VERNIEUWINGSGROEP IN BEEKDAELEN

Geef een reactie