Een verwendag voor jou: Wow kijk jou! Heerlen

Op zondag 21 november organiseert Janny de Haas (buurtbewoonster) in samenwerking met bewoners en ondernemers uit Heksenberg een verwendag genaamd ‘Wow kijk jou’. Tijdens deze dag kun je verschillende wellness behandelingen (o.a. haarstyling, nagels verzorgen en lakken en massages) ervaren. Er wordt een Yoga demo gegeven en kun je genieten van (live) muziek, een dans optreden, lekkere hapjes en een drankje. En misschien vind je ook nog een mooi outfit of een souvenir bij de kleding of spirituele kraampjes.

Bezoekers zijn tussen 12.00 – 16.00u welkom in Gemeenschapshuis Heksenberg, op de Hei Grindelweg 84, Heerlen. De toegang is gratis maar voor de behandelingen vragen de ondernemers een kleine bijdrage. Hierbij is rekening gehouden met de bezoekers met een kleine beurs. De eerste 50 bezoekers krijgen een gratis drankje!

Wij hopen u op 21 november te ontmoeten en dat wij er samen een gezellige maar vooral ontspannende dag van maken. En dat je na deze dag iets lekkerder in je vel zit en iedereen tegen je zal zeggen: Wow kijk jou!

FlyerposterWow kijk jou!

Geef een reactie