Hoofdmenu

Bekkerveld vrouwen 1 blijft ongeslagen.

Gisteren mochten de dames van Bekkerveld onder leiding van trainer Mohammed Hachhouch aantreden tegen FC Kunde uit Nijmegen. De omstandigheden op sportpark  A gene Bek was perfect voor een wedstrijd. Heerlijk zonnetje droog fijne temperatuur wat wil men nog meer.

Vanaf minuut 1 was het Bekkerveld dat domineerde zonder groots te voetballen in de 11e minuut was het Zoe Mols, die vanaf 30 m verwoestend op goal schiet en de openingstreffer maakt. Niet veel later  was daar in de 19e min de 2-0 op het scorebord. Na een geblokt schot van kelly Simons was het Myrthe Kleijnen die de bal krult in de kruising.  Het tempo was laag maar ondanks dat was het Bekkerveld bleef domineren op het veld dit uitte in veel balbezit maar weinig kansen. En toch was het net voor rust de ook raak. Kyona Lacroix die goed mee komt en net voor rust de 3-0 op het scorebord zet.

Na rust een ging tempo omhoog bij Bekkerveld wat snel in een doelpunt resulteerde en vele mogelijkheden. Na 56 minuten spelen was het Sharon Zagar die met een prachtig schot van 25 meter op aangeven van Mirthe de 4-0 maakt. Zoals al weken hebben de dames smaak te pakken wat betreft doelpunten maken en kansen creëren. In de 63e minuut was het weer raak na een overtreding in de 16 m was het Mirthe Kleijnen die de 5-0 op het scorebord zet. In de 82e minuut was daar de 6-0 ook door Alyssia Breemer die de winnaar was voor de goal met vele die om de bal vochten.Reactie van Mohammed Hachhouch  trainer van dames 1  Hier staat een trotste trainer 5 wedstrijden 15 punten doelsaldo van +27. Mooi begin van het seizoen. Het is genieten hoe men steeds groeit maar ook als team ondanks de blessures staat er ieder speler weer en weet men wat het moet doen. Der komen is mooi nu vasthouden ieder week weer dat is het belangrijkste en altijd je zelf uitdagen om je zelf en als team te willen verbeteren.

Nu genieten van de punten en weer op naar volgende wedstrijd tegen Nuenen vr2.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.