ENERGIEVRETENDE STRIJD EINDIGT IN BRILSTAND

In de stand in de rangschikking ontlopen de teams elkaar niet en dat was ook in de wedstrijd van twee aan elkaar ploegen overduidelijk te zien. Energiek zochten beide partijen de aanval met een licht overwicht van de thuisploeg in de eerste helft mede door het feit dat de gasten nogal wat ruimte weggaven. Er kwamen zeker kansen, maar om die nou niet te missen te noemen voert te ver.

In de rust zal in de kleedkamers het nodige besproken zijn en dat leidde ertoe dat WDZ compacter ging spelen met sneller druk op de bal bij balverlies. Pas tegen het uur kwam de wedstrijd pas echt los. Een voorzet van Hellas vanaf de rechter flank landde op de lat boven keeper Bas de Vreede. Nog geen twee minuten later sprintte Jop Bleijlevens alleen op de Hellas doelman Tom Koekelkoren af, maar deze pareerde vakkundig.

In de slotfase werden de gastheren nog enige malen gevaarlijk uit vrije trappen, maar zelfs een harde kopbal kon Bas de Vrede niet verontrusten. Geen doelpunten, maar wel een daverend applaus van het talrijke publiek, dat de grote inzet van alle 22 spelers bijzonder wist te waarderen.

Door Huub Schepers en Foto’s: René Flekken. voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie