Op bezoek bij Wijnandia heeft FC Landgraaf een zware maar zeer verdiende overwinning behaald. Enig verwijt wat men zich kan maken is dat het benutten van de kansen nog niet optimaal is, maar hopelijk heeft het tij zich na deze wedstrijd gekeerd.

Na 25 minuten moest Boy Raaymakers met hamstring klachten naar de kant en zijn vervanger Daan Delahaije stond koud en wel binnen de lijnen en opende de score 0-1. Wijnandia kreeg in de eerste helft een aantal goede kansen maar Tim Mohnen was vandaag een grote sta in de weg voor hun, toch was het Tim Steijns die nog voor rust met een werkelijk fabuleus schot de 1-1 liet aantekenen.

In de tweede helft was het FC Landgraaf dat de lakens uitdeelde maar zichzelf belonen zat er nog niet in. In de 65e minuut werd Daan Delahaije diep gestuurd, hij klopte de verdediging op snelheid en liet met een bekeken schuiver de doelman van Wijnandia kansloos, 1-2. In het vervolg was het aan uitblinker Tim Mohnen te danken dat FC Landgraaf de buit binnen boord wist te houden. Vriend en vijand waren het er over eens dat de 1-2 overwinning verdiend was.