Hoofdmenu

Lezing over natuur in de tuin bij IVN Kerkrade op 16 november a.s.

Op dinsdag 16 november is er bij IVN Kerkrade een lezing over Natuur in de eigen achtertuin door Mai Arets en Corrie Meijer

Aan de hand van foto’s en korte filmfragmenten houden Mai Arets en Corrie Meijer een verhaal over alles wat bloeit en leeft in hun achtertuin. Door het verplichte thuiswerken vanwege corona hebben ze het hele jaar door het leven in de tuin uitgebreider kunnen volgen. Zo zagen ze wie er profijt had van vroegbloeiende krokussen en welke zeldzame maskerbijtjes er op de Allium afkwamen. Maar ook verschillende vogels en vlinders waren regelmatige bezoekers in de tuin. En dankzij de vijver konden ze van dichtbij libellen zien uitsluipen. Mai en Corrie willen laten zien hoe je in een zeer gevarieerde tuin van -soms bijzondere- natuur dichtbij huis kan genieten.
De gratis toegankelijke lezing start om 20.00 uur in het Sjevemethoes (voormalige protestantse kerk) aan de Sint-Pieterstraat 3 te Kerkrade-Chevremont.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »