Gestaakte derby op maandag 29 november uitgespeeld

De gestaakte derby tussen MVV en Roda JC wordt uitgespeeld op maandag 29 november. Het tijdstip en de voorwaarden voor het restant van de wedstrijd, waaronder de eventuele aanwezigheid van publiek, worden later bekend gemaakt. Dat is vandaag afgesproken in een overleg tussen gemeente Maastricht, politie, Openbaar Ministerie en MVV Maastricht.

De voetbalwedstrijd werd op vrijdag 29 oktober in de 42ste minuut gestaakt na onlusten op de tribunes. De zogeheten ‘vierhoek’ kwam vandaag bij elkaar om de situatie te bespreken. Daarbij is gekeken naar de gestaakte wedstrijd, maar ook naar oplossingen op korte en langere termijn om derby’s tussen MVV en Roda JC op een veilige manier te laten verlopen. De vierhoek doet voor nu verder geen mededelingen over wat er besproken is. Eventuele conclusies en maatregelen worden te zijner tijd bekendgemaakt.

Communicatie MVV en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie