Hoofdmenu

De Sint komt naar Brunssum op zaterdag 13 november

Op zaterdag 13 november komt de Sint weer aan in Nederland. Natuurlijk gaat hij dan direct door naar Brunssum. Daar vind je Sinterklaas, en zijn Pieten, vanaf 11.30 uur op verschillende plekken in het centrum. Ben erbij, want er valt van alles (zoets) te beleven!

Pietenpakjesauto. Vanaf 11.30 uur rijdt een Pietenpakjesauto kriskras door het centrum Brunssum. Je kunt hem overal tegenkomen! Reuze spannend, want misschien heeft de auto iets lekkers voor je! De Pietenpakjesauto rijdt tot 15.30 uur.

Wil je met de Pietenpakjesauto op de foto? Kom dan tussen 11.30 en 15.30 uur naar het Victoriaplein. Verkleed jezelf (als Piet of als Sint) en doe mee aan de fotoshoot!

Heb je altijd al een Piet willen zijn?
Win dan het echte Pietendiploma! Dat doe je door mee te doen aan een aantal spellen die je vindt in de Kerkstraat. Als je ze allemaal hebt gedaan, dan heb je bewezen een echte Piet te zijn! En dan krijg je het enige echte Pietendiploma!
Kom dus naar de Kerkstraat. Je kunt meedoen tussen 11.30 en 15.30 uur.

Meet & Greet. Wil je Sinterklaas zelf ontmoeten? Kom dan tussen 13.00 en 16.00 uur naar Winkelcentrum De Parel. Daar zit Sinterklaas te wachten op alle kinderen van Brunssum. En natuurlijk heeft hij zijn Pieten meegenomen. Ben je een beetje zenuwachtig voor de Sint? Geen probleem, want de Pieten stellen je gerust met hun capriolen.

Belangrijke tip voor je vader en moeder:
Het kan erg druk zijn bij Sinterklaas. Mocht u te lang moeten wachten, ga dan weer even naar buiten. Zo voorkomen we dat het té druk wordt bij de Sint en houden we het veilig en leuk voor iedereen.

Foto Callie Steijaert