Weltania VR1 wint thuis van – Schaesberg VR2

 

Zondagmorgen 8.30 pfff vroeg, koud enz maar we staan er weer. De wedstrijd Weltania VR1 -SchaesbergVR2  staat gepland, de eerste helft gaat het gelijk op, van beide kanten worden er wat kansje gecreëerd, voor Schaesberg zijn er dat wat meer, zij spelen fel, gelukkig maken zij geen goal, maar dit komt door de goeie inzet van Weltania, 0-0 de rust in. Na de ranja en Thee en goeie feedback, gaan we het veld weer op de eerste 15/20 min gaat het spel verder zoals voor de rust maar Weltania begint steeds meer druk te zetten wat uiteindelijk resulteert in een 3-0 overwinning, een team een taak , gelukt!!treffers werden gemaakt door Floor Temme 2x en Mylou Bastiaans 1x.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie