Mike Bisschops stopt bij RKHBS aan einde van seizoen.

Hoofdtrainer Mike Bisschops, die nu bezig is aan zijn 4de seizoen bij RKHBS, heeft besloten aan het einde van het lopende seizoen de vereniging te verlaten. Mike geeft aan dat hij een mooie periode heeft gehad bij RKHBS, ondanks alle perikelen rondom corona, en dat hij de club een warm hart toedraagt en blij is dat hij hier de mogelijkheid heeft gekregen zijn eerste stappen als hoofdtrainer in het amateurvoetbal te zetten.

Het bestuur van RKHBS wil via deze weg Mike alvast bedanken voor zijn geweldige inzet en drive die hij aan de dag heeft gelegd bij het uitvoeren van zijn functie. Wij hebben het volste vertrouwen dat Mike tot aan het einde van het seizoen zo verder zal functioneren en dat we dan afscheid kunnen nemen met een mooie plek op de ranglijst.

Voor het volgende seizoen moet RKHBS dus op zoek naar een opvolger. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter John Bothmer via voorzitter@rkhbs.nl

Door John Bothmer en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie