Hoofdmenu

Fortuna Sittard geen wijzigingen in speelschema ondanks maatregelen

De komende Eredivisie-wedstrijden worden niet verplaatst, dat is de uitkomst van een gesprek tussen alle betrokken partijen. In verband met de nieuwe maatregelen, waarbij werd besloten dat publiek de komende periode niet meer welkom is in het stadion, werd gekeken naar de mogelijkheden om de komende competitiewedstrijden uit te stellen.

Door het besluit zullen in ieder geval de komende drie wedstrijden zonder publiek worden afgewerkt. Fortuna Sittard speelt in deze periode tegen achtereenvolgens Heracles Almelo (uit), FC Groningen (thuis) en AZ Alkmaar (uit). De huidige maatregelen lopen tot 4 december, waardoor er nog een vraagteken staat achter de wedstrijd tegen Feyenoord op 5 december.

Communicatie Fortuna Sittard en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno