Fel Eindhoven AV VR3 heeft geen genade met slap LHC/ UOW ‘02

Een grijze zondagochtend op een troosteloos sportcomplex in Eindhoven. Op een van de 10 sportvelden zonder publiek speelden de dames van LHC/UOW 02 een slappe partij. Vanaf het eerste fluitsignaal waren gastvrouwen uit Eindhoven fel op bal en tegenstander. Via een fout in de Eindhovense verdediging scoorde Ilse Poorts in de 3e minuut de 0-1 maar daarna was het alleen Eindhoven dat voetbalde. Binnen 5 minuten werd in de onder druk gezette verdediging een fout gemaakt waardoor de stand op 1-1 kwam.

Fel jagend op de bal en snel via de drie voorhoede speelster wisten de dames van Eindhoven in de 37e, 39e en 43e minuut 3x te scoren en de ruststand op 4-1 te zetten.

Na de rust was het spelbeeld niet anders. Na de rust kenmerkte het spel zich als slap, inspiratieloos met veel persoonlijke fouten. Uiteindelijk scoorden de Eindhovenaren nog 3x en bepaalden de eindstand op 7-1.