Gratis advies bij het kiezen van een passende zorgverzekering

2

Welke zorg heb ik volgend jaar nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd? Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken over een paar financiële zaken; zoals het kiezen van een zorgverzekering voor het komende jaar. Maar weet jij al welke zorgverzekering goed bij je past? Om inzicht te krijgen in de zorgverzekering die het beste bij jouw situatie past biedt gemeente Heerlen in samenwerking met De VoorzieningenWijzer een gratis adviesgesprek aan met een consulent.

Het kiezen van een passende zorgverzekering kan een lastige klus zijn. Je moet namelijk al een inschatting maken van jouw zorg voor het komende jaar, en bovendien wil je geen onnodige kosten maken. Daarbij wil je wel zeker weten wat wel of niet verzekerd is. Met veel verschillende zorgaanbieders en zorgverzekeringspakketten kan er veel op je af komen. Toch is het belangrijk om goed te kijken naar je verzekering en hier op tijd mee te beginnen. Zo weet je wat jou financieel te wachten staat en kun je straks zonder zorgen het nieuwe jaar in.

Gratis adviesgesprek. In Heerlen is De VoorzieningenWijzer actief. Met De VoorzieningenWijzer kun je in een persoonlijk gesprek met een consulent kijken welke zorgverzekering het beste bij jou past. En dat is niet het enige: naast een zorgverzekering wordt er gelijk gekeken naar andere financiële onderwerpen. Bijvoorbeeld of je recht hebt op toeslagen of gemeentelijke regelingen, maar ook of jouw energiecontract nog aansluit op jouw situatie. Blijkt dat je ergens recht op hebt, of dat je beter kunt overstappen? Als je wilt, kan dit in overleg met de consulent geregeld worden.

Door samen met een consulent te kijken naar je zorgverzekering, energiecontract en andere regelingen waar je recht op hebt, kan veel geld bespaard worden. Gemiddeld wordt er tot wel € 500,- per jaar bespaard per persoon. Omdat je niet onnodig geld laat liggen of risico loopt, geeft dit bovendien rust in je hoofd.

Aanmelden. Kun jij hulp gebruiken bij het kiezen van een passende zorgverzekering of bij andere financiële zaken? Ga naar de website van Dat geldt voor mij en meld je aan voor een persoonlijk gesprek of check zelf via de Module Zorg online wat de beste passende zorgverzekering is.

Geef een reactie