SV  Abdissenbosch boekt ruime overwinning in Geulle.

Zondag stond de wedstrijd tegen Geulse Boys op het programma. Het team had duidelijk lering getrokken uit de wedstrijd tegen IBC, die met moeite gewonnen werd.

Van onderschatting van deze laagvlieger was dan ook geen sprake.  Direct na de aftrap toonde Abdissenbosch aan Geulse Boys dat er voor hen niet veel te halen zou zijn op deze koude zondag. In de 3e minuut leidde deze instelling reeds tot een doelpunt van Quinten Rosenau.

Na een mooie breedte pass van Dylan Luit bediende  Jarno Michorius  onze spits Noah van Horssen op maat, die koel afrondde 0-2.  Twee minuten later werd het 0-3 door een ziedend schot van Milan de Pree. Kort daarna strafte Jarno  een fout in de defensie van Geulse Boys af, 0-4. Deze stand was enigszins geflatteerd aangezien Geulse Boys goed bleef mee voetballen, wat ook tot enkele mogelijkheden leidde. Men kon echter niet  tippen aan de doeltreffendheid van Abdissenbosch.

Deze vroege ruime voorsprong leidde ertoe dat Abdissenbosch  rustig de wedstrijd kon voortzetten. Voor rust werd nog gescoord door Noah, voordat Geulse Boys iets terug deed. Met een 1-5 stand werd de rust bereikt.

Na rust trachtte Abdissenbosch snel de score uit te breiden, zodat de weerstand definitief gebroken zou zijn. Dit doel werd al snel bereikt in de 58e minuut door weer een doelpunt van Noah. Nadat Geulse Boys middels een prachtig genomen vrije trap nog eenmaal tegen scoorde, nam Abdissenbosch  het heft weer in handen. Een snel uitgevoerde aanval over 4 schijven leidde tot de 2-7, waarna Quinten Rosenau een goede wedstrijd mocht bekronen met zijn 2e doelpunt , resulterend in de eindstand 2-8.

Men behoudt hierdoor de ongeslagen status en de goede positie op de ranglijst. Volgende week volgt, mits corona geen spelbreker wordt, de derby tegen Rimburg te Abdissenbosch.