Door een overtuigende wedstrijd tegen Festilent handhaven de vrouwen zich in de top van de tweede klasse. Schaesberg begon uitstekend met goed combinatie spel. Dat leverde een aantal kleine kansjes op. Was er eerst nog een doelpunt dat onterecht wegens buitenspel werd afgekeurd. Niet veel later was het raak. Melanie schoot raak. 1-0.

Een prachtige aanval over diverse speelsters bracht Wendy in balbezit. Zij leverde een prachtige pass af bij Melanie die de bal binnen schoof 2-0.

Onnodige slordigheid gaf Festilent uit het niets  de kans  op 2-1

Was het einde van de eerste helft slordig waardoor Festilent onnodig terug in de wedstrijd kwam. Na rust pakte Schaesberg het goede spel weer op. Halverwege de tweede  helft schoot Melanie prachtig raak 3-1. Maar meteen daarna kreeg de uitploeg een penalty. Echter deze ging ruim naast.  Onnodig te kort spel bracht toch de aansluitingstreffer voor de uitploeg 3-2. Maar terug van een blessure bracht Lois na een prachtige pass van Mel de stand naar 4-2. En daarmee was de overwinning binnen En daarmee blijft de ploeg in de top van de ranglijst .

Nu afwachten wanneer we weer  mogen spelen.