Paul van Putten blijft KVC Oranje trouw

Paul van Putten is ook in het seizoen 2022-2023 hoofdtrainer van derdeklasser KVC Oranje uit Kerkrade. Club en trainer kwamen contractverlenging voor één jaar overeen, een voor beide partijen gebruikelijke termijn overigens.

Van Putten zal komende zomer aan zijn zesde jaar bij KVC Oranje beginnen.  Hoewel, eigenlijk moet je, gezien Corona, zo’n twee jaar ervan aftrekken. Maar goed, waar het om gaat is dat zowel KVC Oranje als Paul van Putten tevreden terug kijken op de afgelopen jaren en perspectief zien voor de toekomst.

Voorzitter Kevin Starmans van KVC Oranje verwoordt het als volgt: ,,We hebben de spelersgroep gepolst. Uiteraard is dat heel belangrijk, leidend. Daarnaast hebben we ons zelf natuurlijk ook een beeld gevormd. We denken dat er nog veel rek in zit. Positief is ook de manier waarop jeugd is en wordt ingebouwd in de selectie. Kortom, we hebben er alle vertrouwen in en zijn verheugd met het aanblijven van Paul.”

Dan de hoofdpersoon in kwestie, Paul van Putten: ,,Ik ben nu inderdaad al een tijdje bij KVC Oranje. Ik heb al die tijd het vertrouwen gekregen en gevoeld om mijn werk te kunnen doen, vanuit de spelersgroep alsook van bestuurlijke zijde. Verder zie ik veel perspectief, in de groep, met daarin wat nieuwe spelers die er de afgelopen tijd bij zijn gekomen en de jeugd die is doorgestroomd of dat de komende tijd nog gaat doen. De club KVC Oranje maakt naar buiten toe ook een goede indruk, binnen en buiten het veld. Dat levert een zekere aantrekkingskracht op, hetgeen er vervolgens weer toe leidt dat mensen van elders toch naar Bleijerheide komen om er te voetballen en vervolgens zelfs ook lang(er) aan de club verbonden te blijven. Het is fijn om deel uit te maken van het geheel. Alles samen voor mij op dit moment meer dan voldoende om niet naar elders te vertrekken en er nog een jaartje aan vast te plakken.”

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie