Voorzitter Cor Gubbels van Sporting Heerlen legt functie neer

Een kort gesprek met de voorzitter Cor Gubbels van Sporting Heerlen

1.-Wat is de rede dat je zo plotseling stopt als voorzitter bij Sporting Heerlen?  Voor insiders kwam het niet helemaal onverwachts. Ik heb al jaren veel last van mijn gewrichten waar ik wel mee kan leven. De coronatijd is daarnaast een vervelende tijd, om mij heen zijn vele vrienden en bekenden gestorven. Op mijn leeftijd raakt je dat emotioneel dubbel hard. Het vat is vol en de energie weg om goed te functioneren.

2.- Heb je wel voldoening gehad van je tijd als voorzitter ? Als voorzitter heb ik absoluut veel voldoening gehad. Ons clubje groeide van clubje naar club met Geweldige mensen om me heen, Het is een hele zware beslissing Geweest maar na meer dan 40 jaar een bestuursfunctie bekleed te hebben is het tijd voor een nieuwe frisse wind.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie