Hoofdmenu

Bekerwedstrijd PEC-MVV vervroegd én live op TV

De bekerwedstrijd dinsdag 14 december tussen PEC Zwolle en MVV Maastricht wordt live door ESPN uitgezonden. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat het duel vervroegd wordt naar 18.00 uur.

Tenminste veertien wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker worden live uitgezonden op ESPN. Op die manier kunnen, in een periode dat er geen publiek in het stadion aanwezig mag zijn, zoveel mogelijk mensen de wedstrijden van hun favoriete club zien. In eerste instantie zouden – zoals gebruikelijk in deze fase van het bekertoernooi – zes van de zestien wedstrijden live op ESPN te zien zijn.

De extra live uitzendingen zijn tot stand gekomen met medewerking van gemeentes, clubs, ESPN en de KNVB. De wedstrijdwijzigingen zijn makkelijker te realiseren aangezien er helaas geen publiek bij deze wedstrijden aanwezig kan zijn. De wedstrijd van MVV heeft de aanvangstijd van 18.00 uur gekregen, zodat bij eventuele verlenging en strafschoppen geen overlap is met de latere wedstrijden.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)