EVV Echt op reis met prachtige nieuwe spelersbus

De hoofdmacht van EVV Echt reist al vele jaren met bussen van Horn Tours naar de uitwedstrijden. EVV Echt ontwikkelt haar eigen voetbaltalenten en heeft afgelopen jaren zeer succesvol de O19 en O23 teams op de kaart gezet. Deze teams reizen sinds dit jaar uiteraard ook met Horn Tours.

Omdat er nu  ieder weekend een of twee uitduels op het programma staan, hebben EVV Echt en directeur Martijn Walraven van Horn Tours een nieuw contract gesloten om alle teams met een ‘eigen’ nieuwe bus op veilige en comfortabele wijze te vervoeren.

Deze prachtige spelersbus voor EVV Echt is daarbij op professionele manier aangekleed in de clubkleuren blauw en wit. De bus is een enorme eyecatcher en voorzien van het logo en afbeelding van een wedstrijdshirt met de naam van hoofdsponsor MK adviseurs. Tevens is er op de achterkant plaats voor een aantal sponsoren die een eenmalige bijdrage hebben geleverd om dit unieke project mogelijk te maken.

EVV Echt is uiteraard zeer verguld en trots op deze mooie bus. Buiten het vervoer van de spelers van de O19, O23 en het eerste elftal zal EVV Echt de bus ook inzetten voor andere (sponsor)evenementen. Op deze manier kan men binnen alle geledingen van de club op verschillende manieren gebruik maken van de ‘eigen’ EVV Bus.

EVV Echt is alle sponsoren zeer dankbaar die dit mogelijk hebben gemaakt.

Foto EVV Echt

 

Geef een reactie