RKSV Minor verlengt niet met Chris Burhenne

RKSV Minor heeft besloten de samenwerking met Chris Burhenne na afloop van dit seizoen niet te verlengen.  Minor benadrukt dat het besluit niets met de resultaten van het huidige seizoen te maken hebben, maar het is genomen op basis van een koerswijziging die de club wenst in te zetten.

Minor is zeer tevreden over de samenwerking met Burhenne. Zijn professionele instelling, duidelijkheid naar de groep en harde inspanningen zijn enkele punten waarover wij zeer positief zijn. Ook als mens is het een persoon met het hart op de juiste plek.
De keuze heeft dan ook niets te maken met eventuele ontevredenheid over Burhenne als trainer en/of persoon. Het is een gevolg van een koerswijziging welke de vereniging in wenst te zetten.

Burhenne heeft het besluit zeer professioneel opgepakt en geeft aan dat hij het huidige seizoen zal afmaken met dezelfde kernwaarden welke wij van hem kennen, om zo een zo goed mogelijke eindklassering te behalen.
RKSV Minor bedankt Burhenne voor zijn inzet en wenst hem alvast veel geluk voor de sportieve toekomst!

 

Foto RKSV Minor

Geef een reactie