Wijkwethouders delen gratis oliebollen uit

De vijf wijkwethouders van de gemeente Brunssum delen op maandag 27 december gratis verse oliebollen uit in de vijf wijken van Brunssum. De oliebollenactie vindt plaats van 12 tot 15 uur.

De oliebollenactie is bedacht omdat vanwege de coronamaatregelen geen recepties kunnen plaatsvinden – ook niet de traditionele Nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Nu inwoners niet naar de gemeente kunnen komen, komt de gemeente naar de inwoners… met gratis oliebollen!

Gratis verse oliebollen op 5 locaties. De actie vindt plaats op maandag 27 december. Van 12 tot 15 uur staan de wijkwethouders met een eigen oliebollenkraam/-tent in hun ‘eigen’ wijk. Iedere bezoeker krijgt een gratis verse oliebol.

Dit zijn de locaties:

  • Brunssum-Centrum, Koutenveld, met wethouder Jo Mertens
  • Brunssum-Zuid, Gemeenschapshuis De Burcht, met wethouder Servie L’Espoir
  • Brunssum-Noord, Winkelcentrum Kennedylaan, met wethouder Carolus de Rijck
  • Brunssum-West, Orionplein/Plus supermarkt, met wethouder Hugo Janssen
  • Brunssum-Oost, Schutterspark nabij speeltuin/Schuttershüske, met wethouder Math Houben

Let op: mogelijk zijn eind december nog steeds coronamaatregelen van kracht. Ziet u dat het druk is bij het uitdelen van de oliebollen, hou goed afstand. Is het té druk, kom later terug op een rustiger tijdstip.

Foto®Parkstad Actueel

 

Geef een reactie