“BurgerbelangenHuis” geopend op Markt in Kerkrade!

De lokale politieke partij Burgerbelangen Kerkrade heeft het “BurgerbelangenHuis” voor Kerkraadse inwoners gevestigd op de Markt. Partijvoorzitter Lucie Van de Meerakker, wethouder & locoburgemeester Tim Weijers (lijsttrekker), wethouder Jo Schlangen (“running mate”) en fractievoorzitter Alexander Geers hebben het “BurgerbelangenHuis” op 16 december officieel geopend.

Het pand waarin voorheen slagerij Mickartz gevestigd was (Markt 40 Kerkrade-centrum) zal in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, die op 16 maart 2022 plaatsvinden, fungeren als “open huis” waar Kerkraadse burgers terecht kunnen met vragen, opmerkingen en suggesties. Het is daarmee een aanvulling op het spreekuur, dat maandelijks op iedere derde donderdag(avond) in alle Kerkraadse wijken plaatsvindt.

Zo zal het “BurgerbelangenHuis” vooralsnog wekelijks op donderdag van 12.00uur tot 15.30uur, vrijdag van 10.00uur tot 15.00uur en zaterdag van 12.00uur tot 15.00uur geopend zijn (m.u.v. feestdagen) en op onregelmatige tijden. Ook is het mogelijk een afspraak in te plannen via: 06-54393480 of info@burgerbelangen-kerkrade.nl

Lijst 1 Burgerbelangen Kerkrade werd bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2018 veruit de grootste partij met 10 raadszetels en levert momenteel 3 wethouders. De partij wil graag de komende jaren haar ingezette koers, onder de noemer “samen verder vooruit”, voortzetten en dicht bij de burgers blijven staan met haar 50 kandidaten uit alle Kerkraadse wijken. Meer informatie over de partij is te vinden op: www.burgerbelangen-kerkrade.nl

Foto Burgerbelangen/Kerkrade

 

Geef een reactie